DISCOVER potentieel analyse

Krijg inzicht in je gedrag, drijfveren en talenten.

Persoonlijke ontwikkeling als gevolg van bedrijfseconomische of persoonlijke omstandigheden. In beide situaties is vaak ondersteuning gewenst.

De wereld om ons heen verandert voortdurend en vraagt om nieuwe kennis, vaardigheden en talenten. Organisaties en mensen veranderen. Deze veranderingen moeten vaak opnieuw op elkaar worden afgestemd. Dit dient zorgvuldig te gebeuren onder goede professionele begeleiding. 

Een analyse van de onderdelen gedrag,drijfveren en talenten vormt de potentieelanalyse. De potentieelanalyse vormt een beeld van het ontwikkelpotentieel van jou: de huidige stand van zaken en hoe je jezelf (nog meer) kan ontwikkelen.

Gedragsanalyse

Met de gedragsanalyse krijg je inzicht in het gedrag dat je laat zien.

Je wordt bewust van hoe je nog effectiever kan communiceren met anderen.

Drijfverenanalyse

Met de drijfverenanalyse krijg je inzicht in jouw drijfveren.

Je wordt bewust van wat jou motiveert en wat je passies zijn.

Potentieelanalyse

Met de potentieelanalyse krijg je inzicht in je talenten, vaardigheden, leer – en denkstijl

Bovendien word je bewust van je gedrag en drijfveren.

Persoonlijke analyse en terugkoppeling

Je krijgt een uitgebreide rapportage van de analyse. Daarnaast vinden er terugkoppelgesprekken plaats. De analyse is vaak het begin van een coachtraject.

Een analyse geeft inzicht krijgen in het menselijk gedrag en zaken waardoor mensen onbewust worden aangestuurd. Zo worden de natuurlijke talenten zichtbaar en wordt potentieel talent gestimuleerd.

Aan de hand van zo’n analyse kun je snel stappen maken. Niet alleen op het gebied van persoonlijke groei, maar ook als het gaat om teamwork. Het helpt om een uitgebalanceerd team te formeren met de juiste persoon op de juiste plek.

Wil je vrijblijvend kennismaken?